Hold 2024-05A: Operakursus med rejse til Berlin d. 17/3 – 24/3

10.300,00 kr.21.600,00 kr.

 

1 uges operakursus med rejse til Berlin

Herunder vælger du værelse og du har mulighed for at tilkøbe vores bustransport til/fra højskolen med stop Sjælør, Høje Taastrup og Køge Nord (380,- retur).

Pris i enkeltværelse 11.900,-/ UDSOLGT, men skriv dig gerne op på vores venteliste

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 21.600,- / UDSOLGT, men skriv dig gerne op på vores venteliste

Pris som dagskursist 10.300,- (du deltager i alt, men har ikke et værelse og overnatning på højskolen, men det har du på rejsen)

Se bustider HER.

0,00 kr.Beskrivelse

Operakursus med forestillinger i Berlin: Oplev Tryllefløjten og Spar Dame i Deutsche Oper

Er du inkarneret operafan? Eller har du endnu din første opera til gode? Uanset dine hidtidige erfaringer med opera får du her en intens uge i operaens verden, afsluttende med en rejse til Berlin, hvor vi skal opleve to operaer.

Fredag d. 22. marts skal vi i Deutsche Oper og overvære en af alletiders mest elskede operaer: Mozarts Tryllefløjten. Det er en opera i to akter, hvor librettoen er skrevet af Emanuel Schikaneder, og musikken er komponeret af Mozart i 1791. Tryllefløjten er en klassisk fortælling om to elskende, der må igennem hårde prøvelser, inden de endelig kan falde i hinandens arme for evigt.

Lørdag d. 23. marts skal vi også i Deutsche Oper og overvære en helt anderledes opera: Nemlig Spar Dame af Pjotr Tjajkovskiljs. Det er en opera i tre akter, hvor librettoen er skrevet af komponistens bror Modest og bygger på novellen af samme navn af den russiske nationaldigter, Aleksandr Pusjkin. Spar dame er en opera med alt, hvad der skal til af begær og bedrag, når det gælder kærlighedens og kortspillets kringelkroge.

 

Rejsen inkluderer også byrundtur

Rejsen ligger på kursets tre sidste dage (fredag, lørdag og søndag) – og inkluderer naturligvis en spændende byrundtur i Berlin, hvor vi kommer forbi regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden.

Alt er inkluderet i prisen på rejsen, undtagen drikkevarer, aftensmad fredag og frokost lørdag.

Bemærk: Vores afbestillingsbetingelser er skrappere for dette kursus med rejse end vores almindelige afbestillingsregler. Klik her

Guide på rejsen er selv operasanger

Guide på rejsen til Berlin er operasangeren Morten Schønberg. Det er også Morten, som hjemme på højskolen onsdag og torsdag giver en grundig gennemgang af de to operaer, vi skal opleve i Berlin.

Mandag og tirsdag hjemme på højskolen er det mangeårig musikformidler og Det Kongelige Teaters faste konferencier ved Kongelig Sommeropera, Katrine Nyland Sørensen, som står for undervisningen, og som giver en bred indføring i operaens verden. Kurset er derfor uhyre velegnet til dig, som kun har snuset til opera, men aldrig givet sig tid til for alvor at blive ført ind i dens forunderlige og betagende verden. Pas på – det kan blive en livslang passion!

Afgang fra højskolen i bus er fredag morgen mod Berlin og ankomst på højskolen er sidst søndag eftermiddag.

Vi sørger for transport ved hjemkomst søndag mod Storkøbenhavn, hvis du har valgt at tilkøbe vores bustransport.

 

Det sker der også på højskolen:

Morgenmotion alle hverdage fra kl. 7.30 – 8.00, så medbring tøj du kan bevæge dig i.

Onsdag d. 20.marts er der festmiddag om aftenen med en lækker 3 retters menu

Torsdag d. 21. marts er der afskedsreception med højskolens forstanderpar som aftræder pr. 31/3.