Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forfatteraften d. 20. november: Leonora Christina Skov

20/11/2018 kl. 19:30 - 21:30

DKK100

Leonora Christina Skov er for alvor brudt igennem til det store publikum med sin erindringroman, “Den, der lever stille”, der udkom i januar i år. Og det er den roman – og historien bag den – som aftenens foredrag handler om.

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om at vokse op som den ensomme Christina i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far endelig ikke må blive vred, og om at flytte til København og genskabe sig selv som forfatteren Leonora, der til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst over.

I foredraget fortæller Leonora om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger og skriver om faktiske mennesker, om at miste det hele og finde sig selv, og om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden. Et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen.

Leonora er mag.art. i litteraturvidenskab og har tidligere udgivet romanerne Hvor intet bryder vinden (2015), Førsteelskeren (2012), Silhuet af en synder (2010), Champagnepigen (2007) og Rygsvømmeren (2003).

Hun bor på Frederiksberg, men rejser ud i verden og skriver fire-fem måneder om året.

OBS: Få billetter tilbage.

KØB BILLET

 

Detaljer

Dato:
20/11/2018
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
DKK100
Begivenhed Tags:
,

Arrangører

Højskolen Marielyst
LOF Guldborgsund

Sted

Højskolen Marielyst