Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Benny Holst Trio

11/04/2019 kl. 19:30 - 21:30

DK150

Benny Holst har de seneste år udgivet to meget succesfulde og anmelderroste albums: ”Himlen må vente” og ”Sepiadage”. Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles.

Med sig live har Benny Martin Andersen med sin elektriske violin der i særegen klasse lægger en iørefaldende stil i orkestret. Pressen skrev bl.a.:”…i dag er han vokset til en gudbenådet solist” og “Martin Andersen…jamen, sikke en personlighed. Manden er nærmest ét med sin violin, som han stryger, filer og knipser på i forrygende tempo. Med det smarte pedalsystem ved Martins fødder, formår han at finde netop den lyd der gør sangens stemning allermest intens. Fingrenes dans på violinstrengene, de fejende flotte strøg med buen, de lukkede øjne og den elastiske krop, får os til at tænke på ham som et musikalsk geni.”

Og med live er også Jacob Rathje, guitarist og sanger. Han hører til den nye generation af roots-musikere. Blues, folk og country er hovedingredienserne i Rathje’s guitarspil. Han har desuden været frontmand i bandet THE YOUNG COMETS. Pressen skrev bl.a.: “Jacob Rathje leverer flotte guitarsoloer, krydret med diverse slide improvisationer. Det er tydeligt at han har et samlende overblik og han matcher de to andre perfekt”.

Billetter kan købes via KØB-knappen herunder.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
11/04/2019
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
DK150
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

Højskolen Marielyst

Sted

Højskolen Marielyst